Machinaal straten

Diensten

Mach. Straat beschikt over voldoende transportmiddelen om het door u gewenste materieel op de juiste locatie te krijgen. Uw tijdsplanning is voor Mach. Straat het uitgangspunt.

Met een afrijbak kan het zand geprofileerd worden. Dit zorgt voor een stevige en perfect egale bedding. Daarnaast kan een shovel uitgerust worden met een levelbord met laserbesturing om de zand- en puinbaan te profileren. Ook beschikt Mach. Straat over een 3-in-1 leveller, welke nog meer mogelijkheden biedt.

Machinaal straten doet Mach. Straat op verschillende manieren. Middels een kraan met een laag- of hoogvacuümpomp of een mechanische klem om diverse typen stenen mee te leggen. Door de juiste combinatie van vacuümpomp en zuignap(pen) kunnen ook zware en/of grote elementen getild worden. Een andere optie is de RoadPrinter, een vijf of zes meter brede machine waarmee de hele straat in één keer perfect (her)bestraat kan worden. En als laatste de multistrater, een zelfrijdende machine voorzien van een vacuümsysteem aan een legarm waaraan diverse aanzuigplaten kunnen worden bevestigd voor het leggen van alle voorkomende bestratingsmaterialen.

De expertise van Mach. Straat gaat van sierbestrating tot bulk. Ook handmatig straten bestaat tot de mogelijkheden, zowel vleien als onder hamer straten. En waar nodig worden de vakmensen, eventueel met machine, verhuurt. Inzet hiervan is afhankelijk van uw behoefte. Deze behoefte en specifieke wensen wordt samen met u exact in kaart gebracht.

Bekijk een selectie uit ons werk :